Värmdö vann mot Nykvarn IF

Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF

Värmdö tog till slut hem segern mot Nykvarn IF i matchen hemma i Värmdö sporthall på söndagen. Lucas Nordahl blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål med bara en sekunder kvar av matchen. Matchen i division 1 östra Svealand herr slutade 3-2 (1-1, 1-0, 1-1).

Första perioden var jämn. Nykvarn IF inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Gustav Hansen efter 3.35, men Värmdö kvitterade genom Viktor Mattsson efter 11.09. Värmdö gjorde också 2-1 efter 12.43 i andra perioden när Filip Lundmark slog till på pass av Vilde Westerlund. 3.14 in i tredje perioden slog Gustav Hansen till återigen framspelad av Viktor Hultquist och kvitterade för Nykvarn IF.

Men Värmdö avgjorde matchen med en sekund kvar att spela genom Lucas Nordahl.

Det här var Värmdös fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nykvarn IF:s sjätte uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången betyder att Värmdö slutar på sjätte plats i tabellen, och Nykvarn IF på femte plats.

Matchrapporter: Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF Värmdö besegrade på bortaplan av Åkersberga IBF Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Kryss för Värmdö och Ekerö IK Nykvarn IF föll i förlängningen mot Åkersberga IBF