Artikelfoto: Bejto Demiri och Expressen
SSL

TV: SSL-stjärnan gör en av säsongens snyggaste framspelningar

ANNONS

Dominika Buczek visar fin VM-form – kolla bara in den här läckra soloprestationen som ledde till mål för Kalmarsund.

Polskan Dominika Buczek anslöt till SSL och Kalmarsund med stora förväntningar på sig och hittills har 21-åringen verkligen levt upp till dessa. Det har blivit 17 poäng på de inledande 10 matcherna där fyra av dem kom i gårdagens 6-1-seger mot Åkersberga.

Buczek stod här för en av säsongens absolut vackraste framspelningar när hon serverade Patricia Forsell till 4-1-målet. Du kan se den fina assisten i spelaren ovan.

Matchrapporter: Tre poäng till Lockerud/Mariestad efter avgörande i slutperioden mot Kalmarsund Kalmarsund tog klar seger mot Åkersberga IBF Seger med 8-4 för Malmö FBC mot Kalmarsund Tungt för Täby – Kalmarsund bröt fina vinstsviten Pixbo Wallenstam fortsätter vinna – 6-5 mot Kalmarsund

Den här artikeln handlar om: