Allsvenskan östra

TV: Tre misstänkta situationer innan avgörande i öppet mål

ANNONS

Det blev en mist sagt tilltrasslad situation när Storvreta avgjorde mot AIK i helgens toppmöte.

Storvreta och AIK är två lag som har ambitioner att kriga i den absoluta toppen av den östra allsvenskan. I helgen möttes de båda och det blev så jämnt som det förväntades. Storvreta hade en 4-1 ledning men AIK kom igen och kvitterade till 6-6 när det återstod drygt nio minuter att spela. 

Då klev Storvretas superstjärna Amanda Ljunggren in i händelsernas centrum och gjorde först 7-6 och sedan även 8-6, i tom bur, när AIK tryckte på som mest för en kvittering. Det sista målet gjordes med 49 sekunder kvar efter en tilltrasslad situation där det hände massor av incidenter på ett par sekunder. Först är det två misstänkta liggande spel på Storvretaspelare och sedan är även assisten från Jonna Vuontisvaara misstänkt hög klubba.

Men Storvreta klarade sig undan alla tre misstänkta incidenter och Amanda Ljunggren blev matchhjälte. Se den tilltrasslade situationen i klippet ovan.

    

Matchrapporter: Två mål för Matilda Abramsson när AIK vann mot Täby FC Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta AIK kvalklart efter seger mot Nacka Wallenstam Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka

Den här artikeln handlar om: