Varla IBK förlorade mot Mölndals IBF
Montage
Matchrapport

Mölndals IBF vann efter förlängning mot Varla

ANNONS

Det blev en riktigt spännande match när Varla mötte Mölndals IBF i division 1 västra Götaland herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Mölndals IBF var starkast, och segerresultatet blev därmed 6-5 (0-2, 3-1, 2-2, 1-0). Nils Andersson blev matchhjälte för Mölndals IBF med sitt mål blott 54 sekunder in i förlängningen.

I början av matchen var Varla starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Albin Jansson i mitten av perioden. I andra perioden var det i stället Mölndals IBF som hade övertaget. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Mölndals IBF gick med två raka mål i tredje perioden upp i en 3-5-ledning, innan Varla svarade, och gick ikapp. Kvitteringen stod Albin Jansson för framspelad av Gustav Carlsson efter 14.00.

I slutminuterna var det dock Mölndals IBF som tog greppet. Nils Andersson gjorde 5-6 efter 20.54, på pass av Philip Dixelius.

Varlas Albin Jansson gjorde tre mål.

Varla har två vinster, en oavgjord och två förluster och 20–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mölndals IBF har tre vinster och två förluster och 29–28 i målskillnad. Det här var Mölndals IBF:s andra uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Mölndals IBF nu ligger på femte plats. Varla är på fjärde plats.

I nästa match möter Varla Träslövsläge borta på söndag 29 oktober 14.00. Mölndals IBF möter Skoghall lördag 28 oktober 14.00 hemma.

Matchrapporter: Äntligen seger för Varla mot Pixbo Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust Mölndals IBF tappade allt – osannolik vändning av Backadalen i Lundbyskolans sporthall Äntligen seger för Zenith mot Varla Skoghall toppar tabellen efter seger mot Mölndals IBF

Den här artikeln handlar om: