GS 86 spelade lika mot Varla IBK

Varla spelade lika borta mot GS 86

Det blev delad pott när GS 86 tog emot Varla i division 1 västra Götaland herr. Slutresultatet skrevs till 4-4 (1-1, 1-1, 2-2, 0-0).

Första perioden var jämn. GS 86 inledde bäst och tog ledningen genom Jonathan Johansson efter 9.53, men Varla kvitterade genom Oliver Olsson i slutet av perioden. Efter 4.48 i andra perioden gjorde GS 86 2-1 genom Kevin Björklund.

Varla kvitterade till 2-2 genom Johannes Windsand efter 7.08 av perioden. 1.05 in i tredje perioden nätade GS 86:s Jonathan Johansson på nytt på pass av Kevin Björklund och gav laget ledningen för GS 86.

Efter 3.33 slog Gustav Rignell till på pass av Jonathan Johansson och ökade ledningen för GS 86.

4.25 in i perioden slog Linus Andersson till framspelad av Johannes Windsand och reducerade för Varla.

Varla kvitterade till 4-4 med 1.50 kvar att spela återigen genom Linus Andersson framspelad av Isak Ehrinton.

Förlängningen blev mållös.

Johannes Windsand gjorde ett mål för Varla och spelade fram till två mål. Gustav Rignell gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för GS 86 och Jonathan Johansson stod för tre poäng, varav två mål.

GS 86 har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fyra spelade matcher. Varla har sju poäng.

I nästa omgång har Varla Backadalen hemma i Kungsbacka Sporthall, lördag 21 oktober 13.15.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Äntligen seger för Varla mot Pixbo Storseger för Skoghall hemma mot GS 86