Pixbo Wallenstam IBF vann mot IBF Backadalen
Montage
Matchrapport

Tuff match slutade med seger för Pixbo mot Backadalen

ANNONS

Det svängde i matchen i division 1 västra Götaland herr mellan Pixbo och Backadalen i Wallenstam Arena. Bortalaget Backadalen hade ledningen i början av tredje perioden, med 5-4, men Pixbo vände matchen och vann till slut med 9-6.

– Riktigt skönt att säkra säsongens första trepoängare!! Svängig match från vår sida, stabil första period som följs upp med en bra start på andra innan vi rasar samman fullständigt i sju minuter och tappar en 4-1-ledning till underläge 4-5 inför tredje. Vi kommer ut betydligt starkare i tredje perioden och får bra träff på offensiven. Två snabba sedan har vi det tacksamma läget att kunna fokusera på försvaret och ligga på kontring. Hårt jobb idag som ligger till grund för tre poäng, kommenterade Pixbos tränare Johan Good.

I första perioden var det Pixbo som var starkast. Laget vann perioden med 3-1.

Backadalen hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 4-5.

På bara 12.30 gjorde Pixbo fyra raka mål när laget gick från 5-5 till 9-5.

Ville Lindberg reducerade förvisso, men närmare än 9-6 kom inte Backadalen. Pixbo tog därmed en säker seger.

Pixbos Wictor Lundstedt stod för ett mål och tre assists och Arvid Skrapste gjorde tre mål. Ville Lindberg gjorde två mål och en assist för Backadalen.

Pixbo har nu fyra poäng efter tre spelade matcher, medan Backadalen är utan poäng efter två matcher.

Lördag 14 oktober 15.00 spelar Pixbo borta mot Floda.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Äntligen seger för Varla mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: