Artikelfoto: Joel Olofsson
North American Floorball League

TV: Kaptenen avstängd i en match - se situationen

ANNONS

Här hettade det till ordentligt i North American Floorball League.

Det återstår bara en match av denna innebandysäsong i Nordamerika, natten till måndag (matchstart 00.50 svensk tid, sänds på Youtube) möts Florida Vikings och Fresno Force i finalen. Och det har byggts upp en häftig rivalitet mellan lagen sedan tidigare. I grundserien vann man varsin match mot varandra, den första avgjordes på straffar och den andra med uddamål.

När lagen möttes i sista seriematchen inträffade en incident som ledde till att Fresno Force-kaptenen Matt Smith blev avstängd i en match. Se situationen i klippet ovan. Smith missade därmed semifinalen, men som Fresno alltså ändå lyckades vinna.

Du kanske även vill läsa: Florida Vikings till final i Troy Cup - trots mardrömsstart
Rysaren: Svensken avgjorde semifinalen med sju sekunder kvar
Rysaren: Svensken avgjorde semifinalen med sju sekunder kvar
Den här artikeln handlar om: