#ib24silly
Foto: Per Wiklund
#IB24SILLY

Mästarnas glädjebesked: "Betyder väldigt mycket för den här truppen"

ANNONS

Veteranen är klar för ytterligare en säsong hos Storvreta.

De regerande mästarna Storvreta har fått se många veteraner och trotjänare lämna klubben de senaste åren men en spelare som stannat kvar är Fredrik Lindholm. Nu står det också klart att 31-åringen spelar vidare ytterligare en säsong i den röda tröjan då han förlängt sitt kontrakt med ett år.

Det innebär att Lindholm nu går in på sin 27:e raka säsong i klubben, varav den tionde i A-laget.

– Det är flera anledningar som gör att jag förlänger. Laget, supportrarna och allt runtomkring är fantastiskt i Storvreta. Vi hade ett riktigt roligt lag förra säsongen som dessutom slutade på topp. Det är klart man vill vara med på en sån resa igen, säger Lindholm i ett pressmeddelande.

– Jag gör ju min tionde säsong i A-laget och mina förväntningar på säsongen är att jag kommer att göra min bästa säsong hittills. Som vanligt ställer alltid laget höga krav på oss själva och målet är ju såklart att vinna tre guld i år. Jag ser fram emot den här säsongen och tror att den kommer bli riktigt rolig för alla i Storvretafamiljen.

Fredrik Lindholm Foto: Per Wiklund

"Betyder väldigt mycket för den här truppen"

Lindholm kan spela på samtliga positioner och gjorde 6 poäng (1+5) på 37 matcher förra säsongen, slutspelet inräknat. Poängrekordet från en säsong kommer från 2020/21 när Lindholm gjorde 10 mål och 6 assists.

– Fredrik Lindholm betyder väldigt mycket för den här truppen både på och utanför planen, med sin rutin och förmågan att prestera på flera positioner är han viktig för det fortsatta bygget. Vi är otroligt glada att Fredrik fortsätter minst ett år till i Storvreta IBK, säger klubbens vice ordförande Henrik Ededahl. 

ANNONS

TV: Nykvarn ska inte parkera bussen i SSL

"Vi är nya Balrog" - nykomlingens tränare Nicklas Hedstål utlovar en underhållande innebandy i högsta serien.


Matchrapporter: Storvreta vann finalen mot IBF Falun Storvreta vann avgörande matchen mot Växjö Seger för Storvreta som kvitterade matchserien mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Storvreta Växjö kvitterade i matchserien mot Storvreta

Den här artikeln handlar om: