Kais Mora vann mot IBF Borlänge
Montage
Matchrapport

Drömstart för Kais Mora – vann efter förlängningsdrama

ANNONS

Med 7-6 (3-3, 1-2, 2-1, 1-0) efter förlängning i första matchen på hemmaplan har Kais Mora tagit greppet mot IBF Borlänge i Kval Allsvenskan Play Off 1 herr. Kais Mora kan därmed avgöra serien i nästa match.

– Känns skönt att vi kan vinna trots en mindre bra insats från oss. Var väldigt förlösande när Johan avgör i sudden. Borlänge gör det bra, spelar tajt och stänger ytorna. Behöver dock höja oss någon nivå om vi ska mäkta med att vinna någon mer match. Finns några i dag som höjer sig över mängden. Jonas Matsson i mål och så våra centrar Emil Hedström och William Tara-Eriksson, kommenterade Kais Moras tränare Peter Wallin efter matchen.

IBF Borlänges tränare Pelle Pettersson:

– Vi gör en bra match trots förlust i sudden, tycker vi gör det svårt för Mora under stora delar av matchen. Domarna gör väl ingen vidare insats och inte heller hemmalagets sekretariat vid deras reducering till 4-5. Ett frislag i hörnet med blott en sekund kvar av andra perioden, en lyftning in och mål på volley. Rätt snyggt i och för sig, men frågan är om det ens möjligt på en sekund!? Så lite surt, men vi laddar om en för ny match på tisdag och ingen idé att gråta över spilld mjölk!

De båda lagen möts igen tisdag 21 mars 19.00, i Maserhallen.

Matchrapporter: IBF Borlänge vann – klart för kval till Allsvenskan Målfest för Kais Mora borta mot Alunda IBF Borlänge utklassade LI20 IBF – vann med 10-0 Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Rasbo för starka – IBF Borlänge föll i förlängningen

Den här artikeln handlar om: