Foto: Markus Aeschimann/Swissunihockey
SSL Herr

Alexander Hallén klar för SSL-klubb: "Massor av erfarenhet"

ANNONS

Stjärnan återvänder till SSL efter tre säsonger i Schweiz, nu har han gjort sitt klubbval.

Senast den snabbfotade forwarden Alexander Hallén spelade Svenska Superligan representerade han Falun i sex raka säsonger. Som mest gjorde han 48 poäng i serien under en och samma säsong. Senaste tre åren har han tillbringat i schweiziska Zug United.

Nu väljer Hallén att flytta hem igen, men inte till Falun. Växjö blir nästa klubbadress.

– Jag valde Växjö Vipers för jag har fått intrycket om att föreningen är mycket ambitiös både på och utanför planen. Jag tycker man spelar en positiv innebandy och det känns som att det är en bra miljö för mig att utvecklas som spelare. Spelartruppen är stark och ambitionerna är höga. Jag kände att jag ville vara med på den framtida resan som klubben har, säger forwarden till klubbens hemsida och fortsätter:

– Mitt främsta mål är att hjälpa Vipers nå dom målsättningarna föreningen har. Klubben är ett topplag i ligan och det stora målet är såklart att vinna dom stora titlarna. Dom mindre målen jag har längs vägen är att utvecklas mer som spelare, hjälpa mina lagkamrater att bli bättre och att vinna varje match vi spelar.

Erik Eskils, sportchef i Växjö Vipers:

– I Alexander får vi inte bara en väldigt bra högerforward utan också en väldigt bra karaktär som kommer påverka laget både på och utanför banan med massor av erfarenhet.


TV: Här slår Sam Madani nytt poängrekord i Allsvenskan

Bele Barkarby-forwarden blev historisk när han gjorde sin 88:e poäng under samma allsvenska säsong.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: