Nykvarn IF vann mot IFK Arboga IBK

Klart nu: Arboga åker ur serien efter ny förlust

Hela säsongen har varit tung för Arboga. På söndagen blev det klart att laget åker ur division 1 Mellersta herr efter ännu en förlust, 4-6 (3-2, 0-3, 1-1) borta mot Nykvarn IF. Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

– Trots att vi förlorar idag så är vi ändå nöjda med samtliga spelares insats, inställning och attityd idag. Vi spelar enligt vårt spelplan nästan hela 60 minuter och krigar tillsammans som ett lag. Det ska vi ta med oss till kommande vecka, tyckte Arbogas tränare Anna Larsson, efter matchen.

Segern var Nykvarn IF:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Arboga var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Nykvarn IF gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 2-3 till ledning med 5-3.

Arboga reducerade dock till 5-4 genom Simon Garman tidigt i tredje perioden av matchen.

Nykvarn IF kunde dock avgöra till 6-4 med 07.26 kvar av matchen genom Anton Green.

Det här betyder att Nykvarn IF är kvar på nionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 18 februari. Då möter Nykvarn IF Ledberg i Campushallen-Ebbepark 15.00. Arboga tar sig an Örebro Innebandy hemma 14.30.

Matchrapporter: Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Nykvarn IF föll i förlängningen mot Åkersberga IBF Viktor Hultquist tvåmålsskytt när Nykvarn IF vann mot Ekerö IK Nykvarn IF tog klar seger mot Nacka