#ibsilly
Foto: Per Wiklund
Superligan

Visade intresse för Samuelsson: "Hade varit fantastiskt för oss"

ANNONS

Mattias Samuelsson är tillgänglig för spel i Storvreta – samtidigt fanns intresse från ett annat SSL-lag.

Sportexpressen var först med att avslöja att legendaren Mattias Samuelsson framöver skulle vara tillgänglig för spel i Storvreta igen. 

Därefter bekräftade klubbens sportsligt ansvarige Oscar Lundin för Innebandymagazinet att uppgifterna stämde.

– Han har ju varit med och tränat lite från och till under säsongen här. Och vi ser Matte som den bästa av försäkringar. Vi har haft lite skador och problem på vår backsida. Så då har vi pratat med honom och kollat om han kan vara redo att vara standby här under avslutningen av säsongen om det skulle hända något och sådär, sa Lundin till Innebandymagazinet.

Jagades av annat SSL-lag

Samuelsson uttalar sig nu för UNT om sin återkomst – som egentligen inte är en comeback.

– Jag har sagt till Storvreta att inte trycka på att det är nån comeback. Jag är bara med som en resurs och vill inte vara i vägen. Jag har full respekt för att det här laget har gjort det så jävla bra. Jag ska bara hjälpa till och träna. Dagligt hårt arbete. Det finns ingen målsättning om att spela en massa matcher eller nåt sånt, inte nu i alla fall, säger han till UNT.

Enligt uppgifter till UNT var Storvreta inte det enda SSL-laget som ville ha Samuelsson i sin trupp – intresse fanns även från Hagunda, som ställt en förfrågan till backen.

– Det var nog aldrig riktigt nära men hade ju varit fantastiskt för oss, säger sportchefen Tobias Andersson till UNT.

Samuelsson fostrades i Åkersberga men i SSL är Storvreta den enda klubb som den 39-åringen har representerat. Han gjorde totalt 16 säsonger och 411 matcher för Storvreta.


TV: Här går ALLT fel för 48-åringen i Veteran-SM

Arlanda Väsby Legends Jesper Öberg kunde ha gjort mål, istället hände det här.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: