SSL Herr

Highlights: Växjö-Mullsjö 6-8

ANNONS

Tuff vecka för Växjö: "Går inte till historien som den bästa"

Mullsjö har visat fin form på sistone och tagit poäng i fyra av fem matcher efter årsskiftet. Nu står man på två raka segrar efter att idag ha besegrat topplaget Växjö med 8-6 på bortaplan.

Citatet: ”Det här går väl inte till historien som den bästa veckan innebandymässigt” - Växjös André Andersson i Expressens sändning efter matchen och syftar även på att Växjö åkte ut i Svenska Cupen-semifinalen mot Kalmarsund tidigare i veckan.

“Jag tycker att vi gör en fin insats över 60 minuter. Vi följer matchplanen vi har, alla spelare köper in och jobbar hårt för varandra och vi tror på det vi gör. En väldigt stark seger i en svår bortamatch, det är skönt att ta med oss det inför miniuppehållet”, säger Mullsjös tränare Johan Kihlbom till Innebandymagazinet.

Mullsjös Jonathan Larsson vann inte bara målvaktsmatchen när det handlade om att rädda bollar, han stod för två assists i matchen. Dels till Anton Hedins 4-4-mål och sedan även till Pelle Tarenius 6-8-mål. Det var dock inte direkt spektakulära utkast som ledde fram till målen, se highlights i klippet ovan!

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH

Den här artikeln handlar om: