Vallentuna IBK vann mot Uppsala Teknologer

Vallentuna tog hem mötet med Uppsala Teknologer i Rosendalsskolan Norra Sporthall

Vallentuna tog till slut hem segern mot Uppsala Teknologer i matchen hemma i Rosendalsskolan Norra Sporthall på lördagen. Matchen i division 1 östra Svealand herr slutade 6-5 (1-2, 3-1, 2-2).

– Vi gör inte en av våra bättre matcher rent spelmässigt, men visar stark moral och sliter för varandra matchen igenom, kommenterade Vallentunas tränare Victor Edberg efter matchen.

Uppsala Teknologer tog ledningen efter fem minuters spel, genom Melvin Alm Mendoza.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter 9.31, genom Gabriel Oredsson på pass av Melvin Alm Mendoza.

Efter 12.16 i första perioden slog Andreas Douhan till, på pass av Albin Samuelsson och reducerade åt Vallentuna. Efter 2.42 i andra perioden slog Andreas Weldemicael till, framspelad av Isak Brånstrand och gjorde 1-3.

Vallentunas Jonathan Schrenckh gjorde 2-3 efter 4.20 framspelad av Joakim Ekerberg.

Albin Samuelsson gjorde dessutom 3-3 efter 8.11 på pass av Johan Glaser.

Jonathan Schrenckh gjorde dessutom 4-3 efter 18.52 på pass av Joakim Ekerberg. 1.01 in i tredje perioden slog Albin Samuelsson till åter igen och ökade ledningen.

3.30 in i perioden nätade Uppsala Teknologers Filip Carlström på pass av Martin Hallén Almroth och reducerade.

Efter 16.11 slog Joakim Ekerberg till framspelad av Albin Samuelsson och ökade ledningen för Vallentuna.

Uppsala Teknologer reducerade till 6-5 med 47 sekunder kvar att spela genom Isak Åslund framspelad av Eric Kjellerstedt. Fler mål än så blev det inte för Uppsala Teknologer.

Vallentuna har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Uppsala Teknologer har två vinster, en oavgjord och två förluster. Förlusten var Uppsala Teknologers andra uddamålsförlust.

Vallentuna ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Uppsala Teknologer ligger på tionde plats.

Lördag 3 december möter Vallentuna Värmdö hemma 14.00 och Uppsala Teknologer möter Roser-Arlanda hemma 13.00.

Matchrapporter: IBF Borlänge segrare borta mot Uppsala Teknologer Uppsala Teknologer vann mot Hammarby efter Markus Nordlindhs två mål RA19 klart för kval efter seger mot Vallentuna Fiaskosäsong för Vallentuna – som åker ur serien Storseger för RA19 hemma mot Uppsala Teknologer