Ledberg vann mot Onyx
Montage
Matchrapport

Målfest för Ledberg hemma mot Onyx

ANNONS

Det blev en riktig storseger för Ledberg mot Onyx hemma i division 1 Mellersta herr. Matchen slutade 11-2 (2-0, 4-1, 5-1).

Onyx tränare Jonas Boväng tyckte till om matchen:

– En match där jag tycker att vi är med fram till 4-0. Där dör vi, trots att det är mer än halva matchen kvar och vi får 4-1. Vi skapar så mycket så att vi ska vara med mer i målprotokollet efter halva matchen. Men vi sätter inte det vi skapar.

I början av matchen var Ledberg starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Simon Liljeström och Kevin Linder. Det var bara början för Ledberg. Ledberg hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.59 genom Adam Wastesson, och gick upp till 4-0 innan Onyx svarade.

Innan perioden var över hade Ledberg ryckt åt sig ledningen med 6-1. Ledberg vann också tredje perioden 5-1 och matchen med hela 11-2.

Ledbergs Emil Östlid stod för tre mål och två assists, Isak Oliasson hade tre assists och Kevin Linder gjorde tre mål.

Onyx har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Ledberg har sju poäng.

Fredag 7 oktober 19.30 spelar Ledberg borta mot Linköping FBC. Onyx möter Nyköping hemma i Nyköpings Arenor Rosvalla söndag 9 oktober 14.00.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Åby vann – Felix Karlsson matchvinnare Ledberg släppte in fyra mål i tredje perioden – föll stort mot Skövde IBF Västerås utklassade Ledberg på bortaplan

Den här artikeln handlar om: