Herrettan

Unika draget: Onyx bjuder på fri entré hela säsongen

ANNONS

Gratis inträde på 50 Onyx-matcher: "Vi har saknat publiken"

I tider av pandemi, krig och lågkonjunktur meddelar Onyx Innebandy tillsammans med föreningens sponsorer att de kommer bjuda publiken på fri entré hela säsongen. 

Det gäller samtliga hemmamatcher i grundserien för herrar och damer i division 1 och division 2, samt Juniorallsvenskan, vilket motsvarar runt 50 matcher.

– Vi vill att Nyköping och Oxelösund ska vara bra platser att leva och bo på och förutom vår kärnverksamhet med barn – och ungdomsidrott vill vi också skapa underhållning när våra representationslag spelar match. För några år sedan före pandemin var Onyx högt upp på herrsidan när det gäller publiksnitt i hela Sverige. Vi har saknat publiken och den stämningen som var under matcherna och vi hoppas nu kunna locka tillbaka publiken efter Covid, säger klubbchefen Kecke Lundh i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det finns också många som med höga elpriser och lågkonjunktur är oroliga kring ekonomin framöver och då känns det bra att kunna bjuda på gratis innebandy i alla fall.


TV: Chockartade självmålet i SSL - "Årets felträff"

Här går det helt fel för Linköpings Emil Lögdberg mot Team Thorengruppen: "Olyckligt"

 

Matchrapporter: Målfest för IBF Västerås hemma mot Onyx Solfjäderstaden vann borta mot Onyx Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Onyx Skälby ny serieledare efter 8-5 mot Onyx Seger för Berg på hemmaplan mot Onyx

Den här artikeln handlar om: