Warberg förlorade mot Pixbo Wallenstam

Warberg föll på hemmaplan mot Pixbo Wallenstam

Det blev förlust för Warberg med 4-5 (2-0, 2-3, 0-2) mot Pixbo Wallenstam i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp A dam.

Rikke Ingebrigtsli Hansen stod för Pixbo Wallenstams avgörande mål 15.30 in i tredje perioden.

I början av matchen var Warberg starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Clara Lindberg och Ida Hawerman. I andra perioden var det i stället Pixbo Wallenstam som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

5.55 in i tredje perioden slog Pixbo Wallenstams Klara Loneberg till på pass av Cajsa Elm och kvitterade för Pixbo Wallenstam.

Efter 15.30 nätade Rikke Ingebrigtsli Hansen framspelad av Caroline Adelöw och avgjorde matchen. Ingebrigtsli Hansen fullbordade därmed Pixbo Wallenstams vändning. 4-5-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Warberg slutar på andra plats, och Pixbo Wallenstam på första plats.

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare Målfest för Pixbo Wallenstam hemma mot Warberg IBF Falun vann efter avgörande i tredje perioden mot Warberg