IBF Linköping förlorade mot Telge SIBK

Telge SIBK vann i Svenska Cupen Omgång 2 Gr F dam mot IBF Linköping

Telge SIBK vann på bortaplan mot IBF Linköping i Svenska Cupen Omgång 2 Gr F dam, med 6-1 (3-0, 2-0, 1-1).

Det var första segern för Telge SIBK, efter 3-10 mot Täby FC i första matchen.

Telge SIBK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Anna Jansson, Ida Wemmer och Ania Eberhardsson. Telge SIBK gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5 efter mål av Jennifer Ekman och Jennifer Ekman. Efter 5.56 i tredje perioden ökade Telge SIBK på till 0-6 genom Vilma Andersson.

Cornelia Hellqvist reducerade förvisso, men närmare än 1-6 kom inte IBF Linköping. Telge SIBK tog därmed en säker seger.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 11 september. Då möter IBF Linköping Täby FC i Västergård Arena 16.00. Telge SIBK tar sig an Endre hemma 13.00.

Matchrapporter: Västerås IBS vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Telge SIBK Stort jubel när Telge SIBK säkrade seriesegern med vinst mot Lillån IBK Telge SIBK har fyra raka segrar – vann mot Bergs IK med 8-1 Telge SIBK upp i topp efter trepoängare mot Katrineholm Telge SIBK fortsätter skörda segrar hemma – vann med 7-4 mot Huddinge IBS