Warberg vann mot Pixbo Wallenstam

Seger för Warberg hemma mot Pixbo Wallenstam

Warberg vann mot Pixbo Wallenstam på hemmaplan i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp A dam. Segersiffrorna skrevs till 10-1 (5-1, 2-0, 3-0).

Det var andra raka för Warberg, efter 9-3-segern mot IBK Göteborg i första matchen.

Warberg tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.45 genom Andrea Envall, och gick upp till 3-0 innan Pixbo Wallenstam svarade.

Innan perioden var över hade Warberg ryckt åt sig ledningen med 5-1. I andra perioden var Warberg starkast och gick från 5-1 till 7-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Sandra Hawerman och Malin Andersson. Och det var bara början. Warberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Sandra Hawerman, Andrea Envall och Camilla Halldén.

Noterbart är att Warbergs Andrea Envall gjorde fyra mål och Camilla Halldén gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål.

Söndag 11 september 12.00 spelar Warberg hemma mot Pixbo Wallenstam i sista omgången.

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare Målfest för Pixbo Wallenstam hemma mot Warberg IBF Falun vann efter avgörande i tredje perioden mot Warberg