#ibsilly
Foto: Bergs IK
Herrettan

Nästa prestigevärvning i Bergs IK: Värvar Adam Hjalmarsson

ANNONS

Bergs IK spänner musklerna inför division 1-säsongen.

Gulklädda Bergs IK blir att räkna med kommande säsong i division 1 Mellersta. Redan nu är man överst i tabellen tack vare bokstavsordningen, men mycket talar för att man också kommer att tillhöra toppskiktet när matcherna sätter igång.

Sedan tidigare har laget värvat Adam Zetterström och Tobias Claesson, två rutinerade herrar som garanterat kommer bli värdefulla. Nu presenteras nästa SSL-meriterade nyförvärv. Det är Adam Hjalmarsson, som förra säsongen producerade 24 poäng på 9 matcher i Herr1an och 17 poäng på 6 matcher i Herr2an. 97-födde Hjalmarsson har även ett förflutet i SSL och Allsvenskan med Jönköping, samt U19-landslaget och Smålands distriktslag.

– I Adam får vi en stark och väldigt spelskicklig tvåvägsspelare, som kommer att bidra stort i både defensiven och offensiven, skriver man på klubbens Facebook-sida och fortsätter:

– En jättebra kille som vi verkligen ville ha med i vårt gäng!

Kontraktet är skrivet på två år.


PLATSANNONSER
Frölunda IBK söker spelare och kanslist
Växjö Vipers söker tränare inom akademin
Bele Barkarby IF söker tränare till HJ/JAS
IBK Dalen söker tränare till division 1-damlag
Täby FC:s SSL-damer söker materialförvaltare

TV: Så tänker SSL-centern vid tekningar - "Mycket strategi"

Vilka olika sätt finns det att teka på, och hur viktigt är bladets hårdhet? Mullsjös Sebastian Palmqvist: "Då har man oftast inte en chans"

Matchrapporter: Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping Berg fortsätter skörda segrar hemma – vann med 6-1 mot Lidköping Linköping vann toppmötet mot Berg med 12-2

Du kanske även vill läsa:
#ibsilly-bomben i Östergötland: Poängsprutan till ny klubb
#ibsilly-bomben i Östergötland: Poängsprutan till ny klubb
Den här artikeln handlar om: