Platsannonser


Frölunda IBK söker spelare och kanslist

Frölunda IBK söker efter spelare till sina herrlag i division 2 samt division 5, men även en avlönad kanslist. Föreningen behöver också en alltiallo-person/materialförvaltare till division 2-laget. Då föreningen är på väg att ta stora steget upp, så behövs fler folk omkring. 

Kontakt och mer information: Jerry Holmqvist (sportchef) och kansli@fibk.se / 0708-914900Växjö Vipers söker tränare inom herr- & damakademin

Växjö Vipers vidareutvecklar sin verksamhet för innebandyspelare från 15 år och äldre under samlingsnamnet Akademi. Till detta söker föreningen fler tränare för att bearbeta de olika lagen inom Div.3, Div.2, Div.1, JAS, Dam/Herr-junior. Tjänsterna vänder sig till dig som har starkt innebandyintresse, antingen har du ledaregenskaper sedan tidigare eller har du spelat innebandy under flera år och vill vidareutveckla dig till att bli tränare. Du kommer erbjudas bra förutsättningar för utveckling där det är viktigt att sätta mål för sin framtid inom ledarskap för innebandy.

Ansök senast: 2022-08-24, men vi läser fortlöpande av ansökningarna, så skicka gärna på en gång ditt cv och personligt brev.

Kontakt och mer information: Mathias Jordevik – Verksamhetschef, mathias.jordevik@vaxjovipers.seBele Barkarby IF söker huvudtränare till HJ-JAS

Bele Barkarby IF Innebandy söker huvudtränare till vårt HJ/JAS-lag. Runt laget finns en välfungerande organisation och ett bra samarbete med klubbens herrlag i Allsvenskan. Nu letar vi bara efter den sista pusselbiten.

Ansök senast: 2022-09-04

Kontakt och mer information: Glenn Wiman, sportchef Herr & HJ, wimanglenn@gmail.comIBK Dalen söker tränare till ett av våra division 1-damlag

Laget spelar i division 1 Västerbotten och har sina hemmamatcher och träningar på Sporthallen Musköten.

Ansök senast: 2022-08-25

Kontakt: Urban Karlsson, karlsson@ibkdalen.seTäby FC:s SSL-damer söker en materialförvaltare

Då damlagets mångårige materialförvaltare Johan Wedin går vidare till andra uppgifter i föreningen söker vi en ny materialförvaltare till SSL-laget.

Du skall ha ett sinne för ordning, vara serviceinriktad, lyhörd, social och vilja bidra till att vi blir ännu bättre. Materialförvaltaren är en av dom viktigaste positionerna i laget då du bidrar till att spelare och ledare kan prestera sitt yttersta. Vi ser att du är tillgänglig minst två kvällar i veckan samt vid matcher och tjänsten är arvoderad.

Är det dig vi söker? Skriv ihop några rader och maila till robin.andersson@tabyfc.seVill din förening också synas här? 
Kontakta Henrik Jansson: henrik.jansson@esmg.se

×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten