#ibsilly
Foto: Bergs IK
Division 1 Mellersta

#ibsilly-bomben i Östergötland: Adam Zetterström till Bergs IK

ANNONS

Prestivgevärvningen: ”Har öst in poäng i alla lag han har representerat”

Adam Zetterström är ett aktat namn i den östgötska innebandyn. Han har tidigare spelat flera år i SSL med Linköping, och senaste två säsongerna har han representerat Ledberg i division 1. Senaste säsongen blev det imponerande 60 poäng på 20 matcher och han röstades fram av tränarna som bästa forward i Herr1an Östra Götaland.

Nu är det klart att den 97-födde forwarden med rightfattning byter klubbadress till kommande säsong. Bergs IK är klubben han kommer att representera. Anmärkningsvärt är att det är en seriekonkurrent till hans tidigare lag Ledberg IBF.

”Adam är en grym forward, med många strängar på sin lyra, och han har öst in poäng i alla lag han har representerat. Han kommer närmast från Ledberg där han vann poängligan i division 1, med 60 poäng på 20 spelade matcher ifjol. Adam har dessutom en stor rutin från SSL med Linköping IBK där han spelade i 4 säsonger, och även allsvenskt spel hos både Visby och Onyx. Vi är stolta över att Adam har valt Bergs IK trots stort intresse från flera andra klubbar högre upp i seriestystemet” skriver klubben bland annat på sin Facebook-sida.

Kontraktet är skrivet på två år.


TV: Problem att många spelarkontrakt bryts? "Trött på det här"

Partille Innebandys ordförande Ulf Andersson: "Alldeles för mycket komma och gå lite som man vill"

Matchrapporter: Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping Berg fortsätter skörda segrar hemma – vann med 6-1 mot Lidköping Linköping vann toppmötet mot Berg med 12-2

Du kanske även vill läsa:
Herr1an-laget värvar ännu en SSL-spelare: ”Visat sin klass”
Herr1an-laget värvar ännu en SSL-spelare: ”Visat sin klass”
Den här artikeln handlar om: