Ledberg vann mot Vimmerby

Ledberg utklassade Vimmerby på hemmaplan

Ledberg dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Vimmerby i division 1 östra Götaland herr med hela 9-0 (3-0, 2-0, 4-0).

Segern var Ledbergs femte på de senaste sex matcherna, och femte hemmasegern i rad.

Ledberg spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Filip Lingmerth, Per Andersson och Adam Wastesson. Det skulle komma mer från Ledberg. Ledberg gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0. Ledberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-0. Målen i sista perioden gjordes av Adam Zetterström, Simon Liljeström, Adam Zetterström och Adam Wastesson.

För Ledberg gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Vimmerby är på elfte plats.

Lördag 8 januari 15.00 spelar Ledberg hemma mot Växjö IBK U. Vimmerby möter Hovslätt hemma i Vimmerby Idrottshall fredag 7 januari 19.30.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Åby vann – Felix Karlsson matchvinnare Ledberg släppte in fyra mål i tredje perioden – föll stort mot Skövde IBF Västerås utklassade Ledberg på bortaplan