Bele Barkarby spelade lika mot Hudik/Björkberg

Delad pott för Bele Barkarby och Hudik/Björkberg

Hemmalaget Bele Barkarby och Hudik/Björkberg spelade oavgjort i Allsvenskan norra herr, 7-7 (4-0, 2-6, 1-1) på lördagen.

– Vi startar matchen med bra fart och tar bra beslut på banan men tappar farten och börjar ta sämre beslut samtidigt får vi inte tillräckligt bra utdelning på våra chanser för att kunna vinna matchen, kommenterade Bele Barkarbys tränare Leif Sipilä efter matchen.

Bele Barkarby dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Oscar Kristensen, ett mål av Sam Madani och ett mål av Jacob Sagmeister. I andra perioden var det i stället Hudik/Björkberg som dominerade. Laget vann perioden med 2-6 och ställningen efter två perioder var 6-6.

Matchen fortsatte att vara jämn i tredje perioden. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 7-7 efter tre perioders spel.

Oscar Kristensen gjorde två mål för Bele Barkarby och spelade dessutom fram till två mål och Helmer Hernegran stod för tre poäng, varav två mål.

Bele Barkarby stannar därmed på fjärde plats, och Hudik/Björkberg på åttonde plats, i tabellen.

Lördag 20 november möter Bele Barkarby Sätra hemma 13.00 och Hudik/Björkberg möter Täby FC borta 14.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC tog hem segern efter förlängning mot Bele Barkarby Stark seger för Bele Barkarby i toppmatchen mot Nykvarn Ungdom Visby klar seriesegrare efter seger Klart nu: Hudik/Björkberg åker ur serien efter ny förlust Seger för Djurgården på hemmaplan mot Bele Barkarby