Storvreta vann mot Jönköping

Storvreta avgjorde med fyra mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget Jönköping hyggligt med i matchen mot Storvreta. Men Storvreta öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 10-4 (3-2, 3-2, 4-0) i matchen i Superligan SSL herr.

Jönköping började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 1.09 slog Anton Ekstrand till framspelad av Dennis Svensson.

Storvreta kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.01 gjorde Niklas Winroth mål på pass av Albin Sjögren.

Laget tog också ledningen efter 6.19, genom Carl Kostov Bredberg på pass av Rasmus Sundstedt.

Storvreta ökade också ledningen till 3-1 efter 9.03, genom Filip Eriksson framspelad av Liam Åström.

Efter 17.20 i första perioden slog Emil Jacobsson till, på pass av Joel Nyström och reducerade åt Jönköping.

Oliver Lindén gjorde dessutom 3-3 efter 15 sekunder i andra perioden framspelad av Dennis Svensson.

Jönköping gjorde också 3-4 efter 3.12 när Hannes Nyström hittade rätt framspelad av Joel Wadsten.

Storvretas Albin Sjögren gjorde 4-4 efter 8.35 på pass av Robin Nilsberth.

Storvreta gjorde också 5-4 efter 15.16 när Tobias Gustafsson hittade rätt på pass av Niklas Winroth.

Filip Eriksson gjorde dessutom på nytt mål, 6-4 efter 19.24 framspelad av Rasmus Sundstedt.

Storvreta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-4. Målen i sista perioden gjordes av Albin Sjögren, Liam Åström, Tobias Gustafsson och Filip Eriksson.

Noterbart är attTobias Gustafsson gjorde två mål för Storvreta och spelade dessutom fram till ett mål, Niklas Winroth stod för tre poäng, varav ett mål, Albin Sjögren gjorde två mål och totalt tre poäng och Filip Eriksson gjorde tre mål.

Storvreta vann senast lagen möttes med 9-5 i IFU Arena.

Söndag 31 oktober möter Storvreta Falun borta 16.00 och Jönköping möter Helsingborg hemma 14.00.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö