Uppsala Teknologer vann mot Hammarby

Uppsala Teknologer utklassade Hammarby på hemmaplan

Uppsala Teknologer fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Hammarby i division 1 östra Svealand herr med 9-3 (2-0, 3-2, 4-1).

I början av matchen var Uppsala Teknologer starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Joakim Alvinder och Gabriel Oredsson. Hammarby reducerade dock till 2-1 genom Lukas Örtengren efter 7.13 i andra perioden.

Uppsala Teknologer stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 2-1 till 5-1 på bara 9.13.

Hammarby gjorde 5-2 genom Viktor Rodén efter 19.51. Uppsala Teknologer dominerade även i tredje perioden. Laget gick upp till 6-2 innan Hammarby reducerade.

Därefter handlade dock allt om Uppsala Teknologer och matchen slutade hela 9-3.

Joakim Alvinder gjorde två mål för Uppsala Teknologer och spelade dessutom fram till fyra mål och Erik Oscarsson stod för fyra poäng, varav ett mål.

För Uppsala Teknologer gör resultatet att laget nu ligger på andra plats i tabellen, medan Hammarby är på femte plats.

I nästa omgång har Uppsala Teknologer Tyresö Trollbäcken borta i Strandhallen, söndag 24 oktober 13.00. Hammarby spelar hemma mot Rotebro lördag 23 oktober 14.00.

Matchrapporter: IBF Borlänge segrare borta mot Uppsala Teknologer Uppsala Teknologer vann mot Hammarby efter Markus Nordlindhs två mål Starka Hässelby fortsätter vinna Storseger för RA19 hemma mot Uppsala Teknologer Täby FC utklassade Hammarby på bortaplan