Sirius förlorade mot Linköping

Linköping avgjorde i sista perioden och vann mot Sirius

Linköping vann borta mot Sirius i Superligan SSL herr med 7-6. Matchen var helt jämn efter två perioder, 4-4, innan Linköping avgjorde i sista perioden.

Simon Palmén blev matchhjälte med sitt avgörande 7-6-mål med bara tre sekunder kvar av tredje perioden.

Linköping tog ledningen efter 4.38, genom William Almlöf framspelad av Simon Palmén.

Sirius kvitterade till 1-1 efter 7.30, genom Henrik Malmgren på pass av Luca Graf.

Linköping tog ledningen på nytt efter 9.05, genom Olle Abrahamsson på pass av Jesper Alm.

Sirius kvitterade till 2-2 efter 15.02, genom Christian Sandsund framspelad av Jacob Pettersson.

Sirius gjorde också 3-2 efter 2.02 i andra perioden när Fredrik Edholm hittade rätt på pass av Patrik Rokka.

Christian Sandsund gjorde dessutom ännu en gång mål, 4-2 efter 2.11 framspelad av Kevin Söderling.

Efter 12.38 slog William Almlöf till på nytt, och reducerade åt Linköping.

Olle Abrahamsson gjorde dessutom åter igen mål, 4-4 efter 13.02 på pass av Emil Lögdberg.

59 sekunder in i tredje perioden nätade Sirius Isak Forsberg på pass av Michael Jansson och gav Sirius ledningen.

2.28 in i perioden slog Linköpings Simon Palmén till framspelad av Oskar Hovlund och kvitterade för Linköping.

Efter 16.38 slog Kevin Söderling till framspelad av Christian Sandsund och gav Sirius ledningen. Fler mål än så blev det inte för Sirius.

Efter 17.42 nätade Oskar Seth på pass av Oskar Hovlund och kvitterade för Linköping.

Laget tog ledningen med tre sekunder kvar att spela ännu en gång genom Simon Palmén framspelad av Oskar Hovlund. 6-7-målet blev matchens sista.

Snackisen var att Christian Sandsund gjorde två mål för Sirius och totalt tre poäng.

Sirius har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Linköping har sex poäng.

Söndag 10 oktober möter Sirius Dalen borta 18.00 och Linköping möter Thorengruppen hemma 17.00.

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen