#ibsilly

Tobbe Gustafssons beslut om framtiden

ANNONS

En av världens bästa backar sitter på ett utgående kontrakt och redan nu avslöjar han var han kommer spela nästa säsong.

Storvreta nyutsedda lagkapten Tobias Gustafsson tackar för förtroende med att förlängs sitt kontrakt ett år för en sjätte säsong i Uppsalaklubben.  

− Vi är stolta och glada att vår nya lagkapten förlänger. Med Tobias i laget vet vi att vi har en av väldens bästa backar och ett grymt anfallsvapen men även en kanonmänniska som tillsammans med oss skall leda laget mot nya framgångar. Tobbe är en viktig spelare för Storvreta IBK nu och i framtiden, berättar sportsligt ansvarige Henrik Ededahl i ett pressmeddelande.   

Tränare Oscar Lundin om förlängningen:  

− Att en av världens bästa spelare redan nu väljer att förlänga sitt avtal sänder bra signaler både internt och externt. Tobias driver hela tiden på sin, och därigenom, lagets utveckling. Våran lagkapten står för kraft och kvalité – det glädjer mig att fansen får fortsätta njuta av det! 

Tobias Gustafsson om sitt val:

− Det känns väldigt bra att det nu är klart att jag kommer vara en del av Storvreta IBK i minst två säsonger till. Kulturen och de förutsättningar som finns här i Storvreta IBK har varit en enorm bidragande faktor till att jag är på den nivån jag är på i dag och jag är säker på att det är här jag ska vara för att kunna bli ännu bättre. Vi är väl inne i lite av en generationsväxling just nu och det känns motiverande och inspirerande att vara en del av det vi håller på att bygga upp nu. Att få vara del av den resan, med vad allt det innebär, samtidigt som jag nu fått förtroendet som lagkapten motiverar mig enormt. 



Highlights: Storvreta-Hagunda 10-3

Robin Nilsberth tillbaka när Storvreta vann första Uppsaladerbyt.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö

Den här artikeln handlar om: