#ibsilly
Foto: Per Wiklund
Superligan

Klart: Hon förstärker Nacka

ANNONS

Stockholmarna gör klart med sitt första nyförvärv inför kommande säsong.

Efter att ha berättat att ett gäng spelare – Stephanie Dalbjer. Vilde Rundfloen, Zita Holmsved Thott, Erica Klevbo, Ebba Hansson, Ronja Gustafsson, Malin Blohm och Matilda Wester – ska fortsätta även nästa säsong så presenterar nu SSL-laget Nacka Wallenstam sin första värvning inför 2021/22.

Det blir den talangfulla 00:an Maja Höög som ansluter. Höög är fostrad i Nykvarn men har spenderat de tre senaste säsongerna i allsvenska Telge, där har det blivit 45 poäng på 49 matcher.

- Jag ska ju villigt erkänna att jag inte vart en del av den grundliga scouting Nacka, med tidigare ledarstaben och sportchef Jonas i spetsen, gjort när det kommer till Maja. Men jag kan förstå varför vi vart intresserade för oj vilket spelare Maja redan är och framförallt kommer bli. I takt med att Maja växer in i SSL-kostymen så kommer hon bli en otrevlig överraskning för våra motståndare och en trevlig bekantskap för Nacka-publiken, säger Nackas tränare Karl Andrén till klubbens hemsida.

Höög fanns också med på den sammanställningen Innebandymagazinet gjorde om vart 00:orna från distriktlagen spelar nu.



JUST NU PÅ PLUS: Artikelserie: Framtidens SSL-stjärnor i distrikt för distrikt

TV: Berättar om mammans och broderns tragiska bortgång

Matilda Östlund Viséns mamma omkom i en trafikolycka på väg hem från match: "Det känns som att jag har henne med mig på planen"

Matchrapporter: Två mål för Stina Höög när Nacka Wallenstam besegrade IBF Falun Utveckling AIK kvalklart efter seger mot Nacka Wallenstam Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka Nacka Wallenstam besegrade Älvsjö AIK efter Linnea Lindgrens dubbel Nacka Wallenstam vinnare mot Tyresö Trollbäcken – avgjorde i förlängningen

Den här artikeln handlar om: