Superligan

Niklas Pålsson hyllar sitt nyförvärv

ANNONS

Helsingborgtränaren: "Om några år är han bland de bästa högerbackarna i ligan"

Igår blev det klart att supertalangen Oscar Johansson kommer att spela med FC Helsingborg kommande säsong. 18-åriga backstjärnan har gjort stor succé med Lerum i allsvenska under säsongen och han var även uttagen i U19-landslaget senaste trupp. 

 - Det har varit ett jättesvårt beslut för mig. Men tror att detta är bäst för min utveckling. Helsingborg har en bra träningsmiljö och har fått ett bra intryck av både gruppen och Niklas som tränare. Men fokuset ligger på att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt med Lerum, sa Johansson till Innebandymagazinet igår. 

Idag lade Helsingborg upp en videointervju med tränare Niklas Pålsson och Oscar Johansson där Pålsson hyllar sitt nyförvärv och tror att han kommer ta en plats redan nästa säsong men att han kommer vara en av Superligans allra bästa backar om något år. Se intervjun i klippet ovan.  

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Mullsjö vann trots uppryckning av FCH FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping

Den här artikeln handlar om: