Bele Barkarby vann mot Hudik/Björkberg

Tuff match slutade med seger för Bele Barkarby mot Hudik/Björkberg

Det svängde i matchen i Allsvenskan norra herr mellan Bele Barkarby och Hudik/Björkberg i Jakobsbergs Sporthall. Bortalaget Hudik/Björkberg hade ledningen i början av andra perioden, med 3-1, men Bele Barkarby vände matchen och vann till slut med 7-5 (1-3, 1-2, 5-0).

– Otrolig styrka och moral att vända en match där vi är totalt under isen i två perioder. Sen plockade vi fram tombolan mellan andra och tredje perioden och kastade om allt helt. Killarna svarade på ett utmärkt sätt och tar sig samman och vinner den sista perioden med hela 5-0. Stark seger på alla sätt och vis mot ett duktigt Hudik, kommenterade Bele Barkarbys tränare Andreas Briselius efter matchen.

Segern var Bele Barkarbys sjunde på de senaste nio matcherna, och femte hemmasegern i rad.

Sam Madani gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Rickard Jarnling 2 och Joacim Ulvhag 2, målen för Hudik/Björkberg gjordes av Sebastian Blid, Alexander Hallvars Persson, Jakob Jonsson, Fredrik Linde och Jesper Wiklund.

Med fyra omgångar kvar är Bele Barkarby på fjärde plats i tabellen, och Hudik/Björkberg är på nionde plats.

Lördag 27 februari spelar Bele Barkarby hemma mot Hagunda 13.00 och Hudik/Björkberg mot Täby FC hemma 15.00 i Håstaholmen.

Matchrapporter: Sundsvall FBC tog hem segern efter förlängning mot Bele Barkarby Stark seger för Bele Barkarby i toppmatchen mot Nykvarn Ungdom Visby klar seriesegrare efter seger Klart nu: Hudik/Björkberg åker ur serien efter ny förlust Seger för Djurgården på hemmaplan mot Bele Barkarby