Foto: Adam Troy
Superligan

Skyttekung klar för Linköping kommande två år

ANNONS

Fjolårets succédebutant i Svenska Superligan har skrivit på ett tvåårskontrakt med Linköping.

22-åriga Olle Abrahamsson gjorde en succékantad debutsäsong i Svenska Superligan förra säsongen då han öste in 25 mål, bäst i laget, och 11 assist för Linköping. Denna säsong har Abrahamsson fått en släng av det-svåra-andraåret-influensan och bara gjort  tre mål och fyra assist på 12 matcher. 

- Det är väl lite klassiskt att början på det andra året kan vara lite tuffare men jag känner att jag spelat upp mig rejält på slutet och därmed fått mer självförtroende. Så jag tror min andra halva av denna säsong kan bli riktigt bra, säger Abrahamsson till Linköpings hemsida.  

I dagarna så har succényförvärvet skrivit ett nytt tvåårskontrakt med Linköping för han trivs så bra i klubben och han tror att laget har något stort på gång som kan leda fram till gyllene framgångar. 

-Det är klart att jag hoppas och tror att vi kan nå hela vägen de närmaste säsongerna. Drömmen är ju att få ta ett guld med Linköping inför familj och vänner på läktarna.

Linköpings sportchef Johan Fredriksson om signeringen:

- Olle har haft en jättefin utvecklingskurva hos oss och vi ser honom som en spelare vi vill ha i klubben i många år framöver. Att det dessutom är en kille från regionen gör det ännu bättre.


Podcast avsnitt 17: Kent Göransson

Warbergs SSL-tränare gästar Fredrikssons innebandypodd

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen

Den här artikeln handlar om: