Bele Barkarby förlorade mot AIK

Tre poäng till AIK efter avgörande i slutperioden mot Bele Barkarby

AIK vann borta mot Bele Barkarby i Allsvenskan norra herr i innebandy med 7–4 (1–0, 1–2, 5–2). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan AIK avgjorde.

– Bitter förlust där vi känner att vi har matchen. Några olyckliga minuter i tredje perioden med flyt mål för motståndarna knäckte oss helt. Som sagt, sett till matchen var vi klart värda mer. Men det är målen som räknas, kommenterade Bele Barkarbys tränare Andreas Briselius efter matchen.

Markus Eriksson gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Jesper Andersson, Carl Andersson, Dennis Blomberg, Kevin Lieback Asp och Jack Noaksson, målen för Bele Barkarby gjordes av Sam Madani 2, Helmer Hernegran och Oscar Kristensen.

För hemmalaget betyder resultatet tolfte och sista plats i tabellen. AIK är på andra plats.

Nästa motstånd för Bele Barkarby är Djurgården. Lagen möts onsdag 28 oktober 19.00 i Eriksdalshallen. AIK tar sig an Hagunda borta fredag 30 oktober 19.00.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK