#ibsilly
Foto: Per Wiklund

Så är kontraktsläget i Storvreta - ska förhandla med stjärnan

ANNONS

✔ Alla utgående kontrakt ✔ Rasmus Sundstedt ✔ Mika Kohonen

Storvreta har fyllt på med två rightskyttar till nästa säsong, Filip Eriksson från Sirius och Anton Birgersson från Warberg. Det har lett till spekulationer om det också är rightare som kommer att lämna. Innebandymagazinet pratade med Jimmie Pettersson och Rasmus Sundstedt under gårdagen.

– Jag har ett kontrakt och just nu är tanken att jag ska spela ut mitt kontrakt. Jag har inte tänkt så mycket mer än så, sa Pettersson.

Sundstedt har kontrakt på 2+1 år och nu är det extraåret som återstår. Han förutsätter att han fortsätter spela, men vet inte när beslut kommer tas.

– Jag vet inte, det där är ju så luddigt med kontrakt egentligen, ska de avbryta eller ska jag avbryta så är det i januari men vi har inte diskuterat något sånt ännu. Men jag ser inte varför jag ska sluta nu när innebandyn tog slut så snabbt, sa Sundstedt.

Upsala Nya Tidning har sammanställt kontraktsläget i Storvreta. Utöver Sundstedt som har option på ett år till så är det Viktor Klintsten, Mattias Samuelsson, Fredrik Lindholm, Jacob Glas, Michael Jansson, Nicklas Paulsson och assisterande tränaren Mika Kohonen som har utgående kontrakt. Sportchefen Henrik Ededahl säger till UNT att man kommer förhandla om Sundstedts extraår. Man hoppas också att Kohonen fortsätter som assisterande tränare.

– Vi är jätteglada om Mika väljer att fortsätta. Men vi är bara i mars och tror att det är viktigt att Mika och Oscar hinner träffas och lära känna varandra först. Och Oscar kommer först till Uppsala 8 april, säger Ededahl till UNT.

Den här artikeln handlar om: