SPONSRAD ARTIKEL

Unihoc släpper 300 unika klubbor på fredag

EVOLAB UNIQUE LTD EDT 27 - ny spektakulär design på världens lättaste klubba!

För ungefär två år sedan lanserade Unihoc EVOLAB, världens lättaste innebandyklubba. EVOLAB är fortfarande världens lättaste klubba med sina 165 gram, och används av bland annat av spelare som Emelie Wibron i Thorengruppen, Otto Weidman i Storvreta och Filip Forman i Kalmarsund.

Nu tar Unihoc ett nytt spännande grepp med EVOLAB, när man på fredag lanserar en väldigt exklusiv limiterad version av klubban, som endast tillverkas i 300 exemplar. Klubban har en spektakulär design i multichrome, där varje enskild klubba är manuellt sprayad och lackad, vilket gör att inga klubbor ser exakt likadana ut. Därav namnet på modellen: EVOLAB UNIQUE. Klubborna är dessutom numrerade från 1-300 för att ge ytterligare en nivå av exklusivitet när köparen kan se vilket exemplar man är ägare till.

Klubborna levereras med vit grepplinda och vitt UNILITE-blad i TITAN PP-material, men Unihoc har tagit tillfället i akt att även lansera en ny bladfärg i samband med klubbsläppet som gör att de lyckliga ägarna inte bara får en unik klubba, de blir även först i världen med att lägga vantarna på den nya bladfärgen som ännu inte går att köpa separat. Den nya färgen heter Ice Grey och kunderna får tillsammans med den nya klubban således även en exklusiv box med ett UNILITE-blad i den nya färgen, samt den populära TOP GRIP-grepplindan i grå färg.

“Det är roligt att kunna göra något annorlunda med denna release, när vi kombinerar våra populära EVOLAB-klubbor med något helt nytt i form av en unik och spektakulär design. Vi vill att kunden som köper klubban ska känna sig utvald och unik, och att detta dessutom sedan ska synas på planen när hen använder klubban. Den är ju extremt iögonfallande och det kommer att synas tydligt att man inte har en vanlig klubba i händerna”, säger Johan Jihde, Brand Manager på Unihoc.

För att ge releasen ytterligare synlighet har Unihoc satt dessa klubbor i händerna på flera av sina största stjärnor under hösten, och det är många som har hajat till och undrat vad det är för klubbor som spelare som Alexander Galante Carlström, Sakarias Ulriksson, Rasmus Kainulainen, Manuel Maurer och Filip Forman har synts med på sociala medier i säsongsstarten.

Det nya klubbsläppet kommer endast att ske på de största innebandymarknaderna i världen och varje butik har endast fått tillgång till ett begränsat antal klubbor för att få så stor spridning som möjligt när klubborna släpps nu på fredag. Om man är intresserad av att få tag på en av dessa rariteter så bör man alltså vara på hugget direkt, då dessa 300 klubbor lär vara eftertraktade.

Mer information på Unihoc.com

Du kanske även vill läsa:
VÄRLDENS LÄTTASTE BLAD!
VÄRLDENS LÄTTASTE BLAD!