Notification

VÄRLDENS LÄTTASTE BLAD!

Zone har under sommaren släppt det lättaste bladet i världen, Air/One. Ett lättspelat, skålat och extremt lätt blad i klassiska Zone-färgen Bisbee blue. Sommarens succé har nu fått en påfyllning i butiker runt om i Sverige, lagom till säsongsstart.

 ”Mottagandet har varit extremt positivt så här långt. Försäljningen i all ära, men det som känns bäst just nu är hur stabilt och robust bladet ter sig trots den låga vikten. Balansen i klubborna blir något helt annat med Air/One”, säger Anton Fylke på Zone.

 Air/One säljs som lösblad endast i färgen Bisbee blue i alla tre bladplaster, men en mer exklusiv guldig färg finns på de lättaste klubborna i sortimentet. Prolight 3K 29 och Prolight Marble 27 är båda kombinerade med Air/One i guldigt PP.

”Där har vi två riktiga dräpare. Extremt lätta, bra respons i kolfibret och eleganta i sina guldiga detaljer gör att vi har fått till två riktiga fullträffar på våra toppmodeller”, avslutar Anton Fylke.

Air/One-bladet finns omgående att köpa online samt hos utvalda butiker för 350 SEK, och PROLIGHT-modellerna kostar 2200 SEK i bägge utförandena.

Läs mer på zonefloorball.com

Arvid Äse med PROLIGHT UD MARBLE 2.
Vilma De Gysser med en PROLIGHT 3K 29.