UPPTAKTSTRÄFF SSL 2024/25
Foto: Per Wiklund
SSL (Herr)

Bästa citaten från herrarnas SSL-kickoff

ANNONS

Citatmaskinen var inkopplad när herrarnas kickoff gick av stapeln i Stockholm under förmiddagen.

Markus Berntsson (Warberg) om förväntningarna: “Vi kommer inte åka ur SSL”

Ketil Kronberg (Dalen) om hur länge vi får ta del av hans innebandy: “Jag har sagt att jag har en liten dröm om att jag ska lira tills jag är 50 år.”

Andreas Stefansson (AIK) om åsikterna om AIK inför den nya säsongen: “Ni säger att vi har en sopig defensiv, vi säger att den var bättre förra året än åren innan. Ni säger att vi har gjort en sopig silly, jag säger att vi har gjort en bra silly.”

Markus Jonsson (Nykvarn) om lagets chanser: “Vi skall ha två lag bakom oss, till att börja med. Det är ju bara grundförutsättningen.”

Fredi Petersson (Helsingborg) om turbulensen på sistone: “Vi mår som folk tror att vi mår. Det har varit rörigt.” 

Måns Höglin (Thorengruppen) om att ha missat slutspel flera år på rad: “Det är dags att komma åtta.”

Hannes Nyström (Jönköping) om vilka spelare man skall hålla koll på i Jönköpings unga trupp: “Martin Cermak och Filip Smutný ser otroligt bra ut.”

Philip Fox (Linköping) om “nya Linköping”: “Mer rolig och positiv innebandy. Mer fart på fötter, mer rörelse och sånna bitar. Det är mer saker som händer.”

Simon Möller (Mullsjö) om snacket i Nyhemshallen: “Alla i Mullsjö drömmer om SM-guldet.”

Kevin Haglund (Kalmarsund) om sin syn på en rolig innebandy: “Att spela som Storvreta gör till exempel - då hade jag hellre lagt klubban på hyllan.” 

Sebastian Johansson (Växjö) om lagets chanser att stå i finalen i april: “Absolut är det en målsättning. Vi satsar på att göra en noggrann och klinisk grundserie. Det är väll bäst att hamna topp två så att man får en hemmafördel i kvartsfinal och semifinal.”

Filip Wramdemark (Pixbo) om tappen av Daniel Kalentun och Anton Fylke: “Tunga tapp, men jag är inte jätteorolig över det utan det är andra spelare som kommer få större roller som jag vet kan göra det bättre.”

Daniel Kalentun (Falun) om vad som fick honom att lämna finalisterna Pixbo och gå till Falun: “Falun har alltid varit mitt drömlag. Min mellersta bror gick dit för några år sedan, från då har jag alltid velat spela i den tröjan. När jag fick möjligheten var det svårt att tacka nej."

Måns Parsjö (Storvreta) om Kevin Haglunds pik mot Storvreta: “Det är betydligt tråkigare att harva runt och känna att man inte är nära någon gång. Man får respekt för hur svårt det är att vinna, när man väl har gjort det några gånger, vilket är väldigt kul - så Kevin får gärna testa på det.”


Uppsnack SSL herr: "Växjö kommer vara den stora utmanaren"

"Nu blir de ännu vassare" - Kent Göransson inför herrarnas SSL 2024/25.

Du kanske även vill läsa:
Bästa citaten från damernas SSL-kickoff
Bästa citaten från damernas SSL-kickoff
Den här artikeln handlar om: