Foto: Per Wiklund
Nyhet

Bästa citaten från damernas SSL-kickoff

ANNONS

Vi bjöds på flera intressanta citat från damernas kickoff den här förmiddagen.

Maja Viström (Thorengruppen) om vad som talar emot laget framöver: “Jag tror att glappet kommer bli kortare till toppen. Det känns som att det är många som har något bra på gång.”

Moa Andersson (Pixbo) om rekordfinalen i fjol: “Det var häftigt. Peppad innan men inte slutet vi hade hoppats på. Så kan det vara och så har det varit” 

Moa Gustafsson (Rönnby) om skadan som håller henne borta från spel: "Förhoppningsvis får man spela den här säsongen. Är såklart några månader kvar, men jag siktar på det.”

Lisa Carlsson (Täby) om senaste säsongernas turbulens: “Det har hänt lite saker under åren. Det är lite tragiskt att jag sitter här och säger att man blir lite van. Men jag känner mig trygg i den truppen vi har. Det är bara att glömma och gå vidare.”

Jenny Axelsson (Falun) om målsättningar inför säsongen: “Det handlar för oss om att vi skall vinna rätt matcher. Vi skall vinna mot lagen som kan visa sig vara sexpoängsmatcher”

Chiara Gredig (Endre) om högre krav i Endre: “Vi har satt ett mål och vi kommer kräva mer av varandra för att nå målet. Målet är topp fyra.” 

Moa Tschöp (Kalmarsund) om chanserna: “Vi vill komma högre upp i tabellen, vi vill gå till slutspel och där vill vi gå för det.”

Lemka Remesova (Lund) om slutspelschanserna: “Vårt mål är att spela slutspel igen och göra det lite bättre än förra året. Slutspelet förra året var inte bra.”

Emelie Rosenqvist (Malmö) om att Malmö skall gå om Lund: “Jag tror att ordningen kommer återställas rätt kvickt." 

Daniela Westerlund (Mora) om sin comeback i SSL: “Det är dags att komma tillbaka och satsa på innebandyn 100%.”

Stina Johansson (Warberg) om vad som krävs för att det skall gå bra för Warberg: “Jag tror på hårt arbete varje dag. Man kan sätta upp stora mål, men någonstans handlar det om vad man gör på träningarna idag, imorgon och framöver.”

Alexandra Terner (Karlstad) om en nystart för Karlstad efter några tyngre säsonger: “Jag hoppas det. Vi är många nya, vi är ett ungt och oprövat lag. Det har hänt lite på tränarfronten och det kan vara nyttigt. I år hoppas vi på något annat."

Elin Grundström (Dalen) om att spela SSL i Dalen: “Jag tycker att Dalen har något spännande på gång. Man är tillbaka där man hör hemma och jag vill vara med från start.”

Julia Södergren (Telge) om att spela SSL med moderklubben: “Det har alltid varit en dröm att ta upp Telge till SSL."


Uppsnack SSL herr: "Växjö kommer vara den stora utmanaren"

"Nu blir de ännu vassare" - Kent Göransson inför herrarnas SSL 2024/25.

Den här artikeln handlar om: