#IBSILLY
Foto: Pixbo Innebandy
SSL (Herr)

Torbjörn Jonsson ny huvudtränare för Pixbos herrar

ANNONS

Två lag i herr-SSL har offentliggjort sina nya tränare under onsdagen. Först var det Linköping, och nu är det Pixbos tur.

Pixbo presenterar Torbjörn Jonsson som ny huvudtränare för SSL-laget på herrsidan. Han har en gedigen tidigare innebandyerfarenhet både som spelare och ledare. Jonsson kommer närmast från en roll som assisterande tränare i BK Häcken och har en lång karriär bakom sig både som spelare och tränare.

— Det ska bli otroligt spännande och utmanandet att få leda Pixbo i SSL herr kommande säsong. Det är med stor ödmjukhet jag kliver in i ledarstaben och jag kan lova att jag ska göra mitt yttersta för att SM-guldet ska komma tillbaka till Pixbo.

Elitansvarig Peter Runnestig om Jonsson:

— Vi är otroligt glada att ha Torbjörn Jonsson på plats som ny huvudtränare för SSL herr. Han har en gedigen erfarenhet och en vinnarmentalitet som vi tror kommer att passa perfekt in i vår organisation. Han brinner för ledarskap och har en förmåga att få spelare att utvecklas, vilket är precis det vi sökte.

Källa: Pressmeddelande


Får stjärnan ett samtal från AIK efter den här intervjun?

Växjös stjärnforward Samuel Folkesson Algman om bästa säsongen hittills i SSL, och att gå in på sista året på kontraktet.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Du kanske även vill läsa:
Ny tränarduo klar i Linköping - ersätter David Gillek
Ny tränarduo klar i Linköping - ersätter David Gillek
Den här artikeln handlar om: