Holmgren med klubbkompisen Casper Backby och VM-bucklan 2022
Foto: Alamy
#ibsilly

Mr. Sillys rykte om stjärnan bekräftat

ANNONS

Mr. Sillys rykte visade sig stämma och enligt klubbchefen har Linus Holmgren kommit fram till ett beslut.

För ett par veckor sedan släppte Innebandymagazinets #ibsilly-bloggare Mr. Silly en rejäl bomb när han fångat upp ett rykte om att svenska mästaren och tillika världsmästaren Linus Holmgren var på väg att lämna Falun. 

– Enligt mina källor så gör Dalen allt de kan just nu för att lösa Holmgrens sista år på kontraktet med Falun för en återkomst i den svarta tröjan. Jag har försökt luska vidare i det men inte fått reda på det närmare hur det går för Dalen med den bomben, skrev Mr. Silly bland annat då.

Nu är det bekräftat att det ryktet var sant och att Holmgren hade funderingar på att flytta hem till Umeå igen. Men tyvärr för SSL-nykomlingarnas del så har Holmgren bestämt sig för att stanna kvar i Falun säger Dalens klubbdirektör till Västerbotten Kuriren

– Han har haft beslutsångest länge känns det som, men de (han och sambon) har bestämt sig för att vara kvar där. Tyvärr för oss, det hade varit kul för oss att få tillbaka honom, men det är som det är. Han vet att han är välkommen i framtiden, men nu kunde vi inte få till något i varje fall, säger Urban Karlsson till tidningen.

Mr. Silly skrev även om ett annat rykte angående Holmgren tidigare under silly season och det var att han och klubbkompisen Emil Nilsen skulle dra till Schweiz nästa säsong efter att deras kontrakt med Falun gått ut. 

 


Silly-analysen: "Falun den stora vinnaren"

Täby FC:s sportchef Alexander Brinkmann ger sin syn på silly season hittills i damernas och herrarnas SSL.

 

 

Matchrapporter: Målfest när AIK krossade IBK Dalen på hemmaplan Pixbo Wallenstam fortsätter vinna – 9-5 mot IBF Falun Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: