Mr. Silly
Världsmästare klar för SSL-klubb
ANNONS

Innebandymagazinets #ibsilly-bloggare med ett nytt hett rykte från SSL.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjort stor succé med sin höga träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt

Det var ju bara några dagar sedan jag publicerade massor av högintressanta rykten från SSL. Då trodde jag inte att jag skulle komma tillbaka så här snabbt men jag kom över ett intressant rykte som jag ändå ville vara först med om det skulle stämma.

Hur ofta får man avslöja att en nybliven världsmästare byter lag till en förening som dessutom gått ut med att de värvat klart? Ni hör ju själva det är nästan för bra för att vara sant.

Täbys SSL-lag var väldigt snabba på hanen denna silly och stockholmarna värvade in sju nya spelare redan innan säsongen var över. I samband med Täbys sista värvning så gick deras klubbchef ut med att truppen bestod av 20 utespelare och två målvakter och att Täby var färdigvärvade. 

Men så är inte fallet enligt mina uppgifter. För Täbys ska ha gjort klart med en nybliven världsmästare i förra veckan. Det är ingen mindre än Sveriges sjunde bästa poängplockare i U19-VM som sägs vara klar. 

Julia Nilsson hoppade av RIG Umeå efter en och en halv säsong och lämnade Umeå för Uppsala för ett halvår sedan. Men enligt mina källor så lämnar Julia Storvreta och allsvenskan bakom sig nu för att istället lira SSL med Täby kommande säsong.  

Foto: Adam Troy


Jaromir Jagr testar innebandy

En av världens bästa hockeyspelare genom tiderna kör prickskytte i innebandy.

Den här artikeln handlar om: