Klipphöjdpunkter

Klipphöjdpunkter från säsongen: #10

ANNONS

Kolla in klippet som fått nästan 700 000 visningar på TikTok.

Vår årliga sommarklassiker är nu tillbaka. Under de kommande veckorna kommer vi räkna ner de 20 mest minnesvärda klippen från säsongen som gått. Drömmål och osannolika assister kommer att blandas med oförglömliga händelser som inte hör till vanligheterna att man beskådar på en innebandyplan. 

Plats tio på listan över säsongens klipphöjdpunkter hämtar vi från kategorin oförglömliga händelser och något man inte ser allt för ofta.

Bara ett par veckor in i säsongen, i slutet av september, fick vi se ett av säsongens allra mest sedda klipp som även gick viralt på TikTok med nästan 700 000 views. 

I nykomlingsmötet i herrettan mellan Norrköping och Torshälla brann det till för Norrköpings materialförvaltare som blev utvisad 2+10 för osportsligt uppträdande efter ett par väl valda ord till domaren i samband med att Torshälla åkte på en utvisning.

Tro det eller ej men det var faktiskt inte den enda materialaren som blev utvisad under säsongen. Tre månader senare hände det igen fast i SSL och då var det Hagundas materialare som åkte på ett rött kort. Ett klipp som också gick viralt på TikTok med nästan 200 000 visningar. 

Men i klippet ovan kan ni se kungen av materialare på TikTok, Glenn Axelsson. 

      

Den här artikeln handlar om: