Hagunda-Kalmarsund 2-3
SSL (Herr)

TV: Här får materialaren (!) rött kort i SSL

Matchstraff för materialförvaltaren när Hagunda förlorade knappt hemma mot Kalmarsund.

Mellandagarnas första SSL-match blev en målsnål historia. 0-0 stod det mellan Hagunda och Kalmarsund efter första perioden, och 0-1 efter den andra, sedan lossnade det i början på tredje när tre mål gjordes inom loppet av två minuter. Kalmarsund gick segrande med knappa 3-2 i IFU Arena.

Matchens snackis ägde rum i slutet av första perioden när Hagundas materialförvaltare Daniel Paulsson fick matchstraff med motiveringen att han skulle ha deltagit i konfrontation från byteszon. Se situationen i klippet ovan.

Målvakt - Ut20:00 Carl Bending-Sörling

Matchrapporter: Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Kalmarsund Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö