SSL-kval

TV: Skönsång från Warbergs spelarbuss

ANNONS

Följ med in i Warbergs spelarbuss och hör hur det låter när man precis har gått upp till SSL.

Igår blev det klart att Warbergs IC är klara för sin 30:e säsong i högstaligan efter att ha slagit ut Sundsvall med 3-1 i matcher. 

I klippet nedan kan du se spelarnas magiska tolkning av Warbergslåten “Likt solen brinner” från spelarbussen. 

För er som har missat det lite mer tonsäkra originalet går den att se här utförd av Sara Löfgren plus massor av klassiska bilder från tidigare upplagor av Warberg. 

För Innebandymagazinet berättar lagkapten Jesper Larsson om hur bussresan hem från Sundsvall var:

– Resan var lång och kunde fått vara ännu längre, känns som en kort och bra sammanfattning. 

Med några timmars distans vad säger du om bataljen igår som krävde en förlängning?

– Matchen igår är ju långt ifrån vår bästa den här säsongen, men vi lider oss igenom och lyckas vinna.

Matchhjälten Zeb Johansson har hyllats i massor efter soloraiden som ledde fram till avgörandet fyra minuter in i sudden. Även lagkaptenen ansluter till hyllningskören. 

– Att Zeb får göra det målet är ju bara magiskt. Tror inte det finns en person i laget eller föreningen som inte unnar Zeb detta, han har ett enormt blått hjärta och har gjort sina ”hund år” med lite mindre speltid. 

Efter tre raka kvalförluster gick Warberg äntligen upp till SSL igen och det är en lyrisk Larsson som är mäkta stolt över laget som han har varit kapten över. 

– Det har varit en enorm ära att få bära bindeln, en fantastisk förening med fina värderingar, ett lag som där alla verkligen respekterar varandra och unnar varandra framgång, så bara otroligt tacksam över förtroendet.

 

  

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby FBC Lerum bröt Warbergs segersvit Warberg upp i serieledning efter seger i toppmötet med Hovslätt Fiaskosäsong för Kalmarsund – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: