Video: Highlights från första semifinalen, Falun-Pixbo 6-7 SD.
SSL (Herr)

Uppgifter: Ahmad Aldeeb går till SSL-konkurrent

ANNONS

Mitt i pågående slutspel: Uppges vara klar för ny klubb.

20-årige forwarden Ahmad Aldeeb har fått begränsat med speltid i SSL-topplaget Falun. Hans kontrakt med dalaklubben går ut den här säsongen och det är sedan tidigare känt att han varit öppen för att byta lag för att få mer speltid.

– Jag behöver spela kontinuerlig innebandy. Nästa kontrakt som jag skriver blir ju väldigt viktigt på det sättet. För att ta nästa steg i min utveckling så behöver jag få spela kontinuerlig innebandy. Nästa säsong vill jag inte spela en match, vila tre, spela två. Vart det blir återstår att se, jag håller alla dörrar öppna. Men det enda jag vet nu är att jag vill spela kontinuerligt, sa Aldeeb till Innebandymagazinet i början av februari.

Foto: Sipa US

Nu uppger Expressen att nästa klubbadress blir seriekonkurrenten Linköping. Att det inte blir en fortsättning i Falun är något som han själv bekräftar.

– Jag känner väl att jag suttit en hel del vid sidan av. Jag blir ändå 21 i år och känner väl att jag behöver lira innebandy. Kollar man i det här laget är det tuff konkurrens. Jag har gjort mina två läroår nu och känner att jag är redo för en större roll. Jag sa det rakt ut att jag behöver flytta vidare. Hedlund (Rickard, sportchefen) hade förståelse för det och satte inte stopp, säger Aldeeb till Expressen.

Om uppgifterna att det blir Linköping säger han:

– Det kan det vara. Jag har haft kontakt med dem. Ingenting är helt klart än. Vi får se. Nu är det fullt fokus på att vinna guld med Falun och göra det jag kan där.


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: