Foto: Per Wiklund och Bejto Demiri
#ibsilly
Nya rykten: Landslagsspelaren på väg att byta klubb?
ANNONS

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjort stor succé med sin höga träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid...

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjort stor succé med sin höga träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt

Vem trodde att jag redan samma dag skulle komma tillbaka med ett nytt inlägg räcker upp en hand?

Det råder verkligen högtryck nu runt om i landet när det kommer till silly season rykten. Precis efter att jag publicerade mina senaste rykten fick jag ett par nya intressanta uppgifter som jag tänkte dela med mig av. 

Kalmarsund åkte igår ut mot Växjö i match sju i kvartsfinalen. Enligt mina källor var det den sista matchen för Martin Rönnklint i Kalmarsundströjan och nu är han helt klar för spel i Mullsjö kommande säsong. En värvning som snart kommer att presenteras.

Om vi stannar kvar i Smålandsderbyt så har jag även fått in uppgifter om att Niklas Ramirez är på väg bort från Växjö. Enligt mina uppgifter ska han flytta till Stockholm och placeras därför i AIK eller Storvreta. Nästa klubbadress är lite mer flummig än ryktet att han flyttar till huvudstaden.

När vi ändå är i huvudstaden så viskade en fågel i mitt öra att AIK:s Kim Guilotte är på väg att göra en motsatt Ramirez. Det vill säga lämna Stockholm. I Guilottes fall ryktas det om att han har blickarna riktade mot Jönköping både som stad och lag. 

Avslutningsvis på temat att byta stad så fick jag även till mig att en av Rönnbys bästa backar, Alma Karlsson, är på väg bort från Västerås. Enligt mina uppgifter beror det på studier och en eventuell ny klubb hänger på var hon kommer in. 

Återstår att se när vi hörs igen men jag kan lova att jag inte kommer att komma tillbaka med ett tredje inlägg idag i alla fall.   


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Den här artikeln handlar om: