ALLSVENSKAN DAM
Video: Här tog säsongen slut för Älvsjö i SSL-kvalet mot Sundsvall.
Foto: Adam Troy
#ibsilly

Landslagsmeriterad målvakt avslutar karriären

ANNONS

“Det är med tårar i ögonen jag nu har spelat min sista match”

Stephanie Dalbjer har en fin meritlista med bland annat landskamper och årets målvakt-utmärkelse i SSL. En titel som hon även fick denna säsong i allsvenskan östra. Nu meddelar Älvsjö AIK-keepern på sin Instagram att hjälmen läggs på hyllan.

Hon skriver:

“Ännu en säsong har fått sitt slut, min 11:e säsong och jag kunde inte vart mer tacksam för denna.
Känner så stor tacksamhet för laget & föreningen.
Tack för att ni gjorde denna säsong till den bästa & som jag aldrig kommer glömma. Ni tog emot mig med öppna armar när jag var som mest nedbruten som spelare, ni fick tillbaka min glädje till innebandyn.
Det är med tårar i ögonen jag nu har spelat min sista match. Väldigt glad att jag fick göra det med er, ni är guldvärda. Nu får jag kliva in i en ny roll & bidra med min rutin, erfarenhet & kunskap till yngre talanger.

Årets målvakt allsvenskan & seriesegrare 18/19
Årets målvakt SSL 20/21
Landslagsdebut
Finnkampen & Euro floorball tour
Årets målvakt allsvenskan & seriesegrare 23/24

Det är med en tacksamhet över denna karriär som jag tackar för mig.

Och vill skicka ett extra & extremt stort tack till Älvsjö & blåfamiljen 💙

Over & out #1” 


TV: Heta scener när Sundsvall slår ut Visby i SSL-kvalet

Det blev en ny Sundsvallseger mot Visby, nu väntar kvalfinal mot Warberg.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Anna Monthan tvåmålsskytt när Älvsjö AIK vann mot Tyresö Trollbäcken Alunda vinnare mot Älvsjö AIK – kvitterade och avgjorde sent Älvsjö AIK stod för imponerande vändning Nacka Wallenstam besegrade Älvsjö AIK efter Linnea Lindgrens dubbel AIK vann toppmötet mot Älvsjö AIK med 2-1

Du kanske även vill läsa: Bröt kvaltrenden – tvingade fram en avgörande match Slutade trea i serien – går nu till kvalfinal Den här artikeln handlar om: