Höjdpunkter från Nykvarn-Mullsjö.
SSL (Herr)

Helsingborg har säkrat nytt kontrakt

Efter söndagens match mellan Nykvarn och Mullsjö så avgjordes Helsingborgs framtid i SSL.

Helsingborg mötte tabelljumbon Hagunda under lördagen i en nervkittlande match. Helsingborg vann matchen, men säkrade inget kontrakt då, istället fick man vänta tills söndagen för att se vilket utfall det blev i Nykvarn-Mullsjö. Där tog Mullsjö tre poäng efter att ha inlett starkast, men sedan tappa matchen till likaläge i början av den tredje perioden. Mullsjö kom dock tillbaka och vann matchen med 8-3. Detta innebar att Nykvarn inte kan komma ikapp Helsingborg och riskerar nu åka ur SSL då man ligger nästsist i skrivande stund. För Helsingborg innebär det alltså att man spelar i SSL nästa år också, men man missar slutspelet.

I nästa omgång, som är den sista i grundserien, ställs Helsingborg mot Mullsjö borta och Hagunda möter Nykvarn hemma. Matcherna spelas på lördag klockan 16.00.

Se höjdpunkterna från Nykvarn-Mullsjö ovan. Bilder från Expressen.

Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF