Endre vann mot IBK Lund
Montage
Matchrapport

Två mål för Erika Nilsson när Endre vann mot IBK Lund

ANNONS

Det blev Endre som vann matchen hemma mot IBK Lund i Superligan dam på söndagen. 7-3 (3-1, 0-1, 4-1) slutade matchen.

– Först och främst en viktig seger såklart och en mycket gedigen laginsats där vi jobbar samt skapar mycket tillsammans på planen. Nu gäller det att vi kan bygga vidare på det här inför de matcherna som är kvar av serien och då börjar vi med att ta sikte på Lockerud borta nästa helg, kommenterade Endres tränare David Normark.

IBK Lunds tränare Jörgen Hammer om matchen:

– Vi börjar lite svagt och Endre gör mål på allt känns det som. Så en tuff start där Endre leder med 3-0 sen jobbar vi hårt och kommer nästan i kapp 3-2 när det är 8-9 min kvar gör Endre ett kontringsmål och det blir lite för jobbigt för oss. Tråkigt.

Endre stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0.

IBK Lund reducerade dock till 3-1 genom Emelie Rosenqvist med 2.24 kvar att spela av perioden. IBK Lund reducerade igen efter 6.00 genom Alexandra Ålund framspelad av Nellie Karlsson. Endre hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 11.06 genom Erika Nilsson, och gick upp till 5-2 innan IBK Lund svarade.

Segern skrevs till slut till 7-3 för Endre.

Det här betyder att Endre är kvar på sjätte plats, och IBK Lund stannar på åttonde plats, i tabellen.

Lördag 2 mars möter Endre Lockerud/Mariestad borta 12.00 och IBK Lund möter Åkersberga IBF hemma 13.00.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam lyckades bärga segern mot IBK Lund Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Drömläge för Pixbo Wallenstam att avgöra mot IBK Lund efter ny seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: