Hagunda IF förlorade mot JIK

Segersviten fortsätter för JIK efter vinst mot Hagunda

På söndagen kom fjärde raka segern i SSL herr för JIK. Det blev 8-3 (3-0, 2-1, 3-2) borta mot Hagunda. Det innebär att Hagunda åkte på femte raka förlusten.

JIK:s ass tränare Fredrik Ekvall tyckte så här om matchen:

– En okej genomförd match från vår sida. Jag tycker vi är lite bättre under hela matchen och vinner rättvist. Viktigt för oss i kampen om slutspel.

JIK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Emrick Wiggur, Oscar Rohlin och Melker Hemmingberg. Även i andra perioden var det JIK som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 1-5.

JIK vann också tredje perioden 2-3 och ställningen efter tre perioder var 3-8.

Oscar Rohlin gjorde tre mål för JIK och Alexander Lind gjorde ett mål och två assist.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hagunda på 14:e och sista plats och JIK på åttonde plats.

Hagunda tar sig an Pixbo i nästa match borta lördag 17 februari 17.00. JIK möter Nykvarns IF hemma torsdag 15 februari 18.30.

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK